Hierbij wil ik mij aanmelden voor een cursus van SpaansInAmersfoort.

Cursusprijs
De prijzen staan vermeldt op de site en zijn o.b.v. een cursus met minimaal 5 en maximaal 7 cursisten. In incidentele gevallen kan worden besloten om van het maximum aantal deelnemers af te wijken.

Restitutie cursusgeld
Restitutie is mogelijk tot de start van de cursus. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. In bijzondere gevallen wordt er soms toch besloten om na de start van de cursus restitutie te geven.

Annulering
Een paar dagen voor de genoemde aanvangsdatum van de cursus bekijken wij of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus ook daadwerkelijk door te laten gaan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! Bij onvoldoende belangstelling behouden wij ons het recht voor om een toeslag op de cursusprijs te vragen of een cursus te annuleren. Je krijgt hierover zo dan zo spoedig mogelijk bericht. Ga je niet akkoord met de toeslag of gaat de cursus niet door, ben je automatisch uitgeschreven en krijg je volledige restitutie van het cursusgeld.

Wachtlijst
Wanneer je je inschrijft voor een cursus die volgeboekt blijkt te zijn, is het mogelijk om je op een wachtlijst te plaatsen. Je hoort dit binnen maximaal 2 werkdagen na inschrijving. Komt er een plaats vrij of organiseren wij een extra groep, dan nemen wij hierover contact met je op.

Akkoordverklaring
Door inschrijving en betaling van het cursusgeld verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.

Email verificatie
Na akkoord ontvang je een email om je e-mailadres te verifiëren. Mocht je geen mail ontvangen hebben, check je spambox of anders neem contact op via danielaprh@gmail.com
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp